Дар'я Квіткова - блогер з України, переможниця 9-го сезону розважального шоу "Холостяк", яке транслювалося на національному телеканалі СТБ протягом 2019 року. Завдяки природній красі, розвиненому інтелекту та неймовірній харизмі, дівчина зуміла завоювати кохання професійного ведучого Микити Добриніна. Пара продовжила будувати відносини після закінчення проекту, цей факт допоміг розвитку кар'єри та зміцнив заслужений успіх.

Дівчина часто ділиться зі своїми передплатниками фотографіями в купальнику, а також порушує тему схуднення після пологів, над яким активно працює.

Так, нещодавно дружина телеведучого Микити Добриніна показала вперше своє фото, де вона набрала 30 кілограмів. Як написала вона на своїй сторінці в Instagram, це фото було зроблено за один день до пологів їх із Добриніним сином Левом.

"Просто це я. Нікому не показувала це фото. Останній день перед тим, як з'явився Лев. Моя вага тут 83 кілограми. До вагітності була 53-54", - зізналася знаменитість.

При цьому відомо, що у день виписки Дарія Квіткова важила 75 кг.

До речі, блогер не приховує від громадськості свої секрети, як вона повернулася до колишньої ваги. За словами Дарії, вона харчується за принципом 12 через 12 - тобто дванадцята година їсть, а інші 12 годин п'є воду та чай.

Відомо, що дівчина прокидається о 6-й ранку, снідає о 6:30 яйцем або рибою з овочами, а також додає в раціон горіхи або авокадо - джерела корисних жирів.

Потім близько 10 ранку Дар'я робить легке перекушування, а о 13:00 обід, який, як правило, складається з каші або пісного борщу, білого м'яса або риби та термооброблених овочів. Потім близько 16:00 у дівчини полудень, а о 19:00 вечеря, що складається з білого м'яса чи риби, овочів та корисних жирів.

Дар'я зазначає, що не вживає в їжу червоного м'яса, випічки, солодощів, копченості, газування та алкогольних напоїв, а також цукру і молока.

Читайте також:

Удар по Вінниці: Росія почала використовувати гіперзвукові ракети "Кинжал" Що відомо

Його прибере Кадиров: російський опозиціонер розповів про останні дні Путіна

Як не переплачувати за гарячу воду: українцям дали пораду