Голлівудська актриса Енн Хеч впала в кому після того, як вчинила дві аварії кілька днів тому у Лос-Анджелесі.

Знаменитість залишається у лікарні у критичному стані та підключена до апарату штучного дихання.

Про це повідомив представник артистки Майкл МакКоннелл журналістам Reuters . Він зазначив, що стан 53-річної актриси фільмів "Шість днів, сім ночей", "Донні Браско" та "Психо" погіршився через чотири дні після аварії. Знаменитість жодного разу не приходила до тями.

"Поки вона перебуває у вкрай критичному стані. У неї серйозне пошкодження легень, що потребує штучної вентиляції, та опіки, які потребують хірургічного втручання", – сказав він.

Актриса Енн Хеч, яка зазнала серйозних опіків під час автокатастрофи в Лос-Анджелесі, знаходиться в реанімації. «Енн у відділенні інтенсивної терапії, їй пощастило, що вона залишилася живою. У неї серйозні опіки, і її чекає довге відновлення. Її команда та вся її сім'я намагаються розібратися в тому, що призвело до катастрофи.

Нагадаємо, що інцидент трапився у п'ятницю, 5 серпня: «міні-купер», яким керувала голлівудська зірка, на великій швидкості з'їхав з дороги та врізався у житловий будинок. Будівля та автомобіль від зіткнення спалахнули. Парамедикам вдалося витягти актрису з машини та доставити її до лікарні у критичному стані. 59 пожежників понад годину намагалися «отримати доступ, обмежити і повністю згасити завзяте полум'я всередині сильно пошкодженої конструкції», йдеться у повідомленні пожежного відомства у Лос-Анджелесі.

Джерело в правоохоронних органах, знайоме з ходом розслідування, повідомило, що влада має намір допитати Хеч про обставини інциденту, коли актриса почуватиметься краще. Її нинішній тяжкий стан не дозволяє проводити допит. За свідченнями очевидців, незадовго до того, як актриса в'їхала в будинок, вона спровокувала ще одну, менш серйозну аварію, врізавшись у ворота гаража у житловому комплексі неподалік.

Читайте також:

Удар по Вінниці: Росія почала використовувати гіперзвукові ракети "Кинжал" Що відомо

Було замовлення Кремля: СБУ затримала кілерів, найнятих для ліквідації Резнікова та голови розвідки Буданова

Стриптизерка з "Міста гріхів" виставила на продаж труси принца Гаррі