Нещодавно повідомлялося, що компанія ТОВ "Ані Лорак Продакшн" в Росії закрита Федеральною податковою службою, а її рахунки заморожені. Причина закриття не оголошується. Відомо, що бізнес Лорак також потрапив до чорного списку ФНП. Схоже, на цьому лиха співачки з України Ані Лорак не скінчилась.

Так, стало відомо, що Народна артистка України скасувала концерти одразу у кількох російських містах, перестала вести соціальні мережі та з'являтися на світських заходах.

Можливо, річ у тому, що на шостий день нападу РФ на Україну, Ані Лорак закликала припинити "вбивчу, руйнівну та безглузду" війну. От тільки до кого зверталася співачка невідомо. Не уточнила Лорак і те, що саме Росія напала на Україну, де, за словами зірки, під обстрілами залишаються її близькі.

Першим містом, де шанувальникам зірки потрібно буде повертати гроші за квитки, стало російське місто Новосибірськ. Там виступ Ані Лорак було заплановано на 25 листопада цього року у Палаці культури залізничників. Офіційні причини скасування концерту поки що не уточнюються. Шанувальникам Лорак запропонували повернути квитки до кас.

Інформація про це з'явилася на сайті www.nsk.kassy.ru.

Варто зазначити, що на офіційному сайті Ані Лорак у гастрольному графіку тепер числяться лише європейські міста. Так, на осінь у артистки заплановано тур Німеччиною: Альтетинг, Гамбург, Лембо, Нюрнберг та Оффенбах, а також у чеській Празі.

А ось шлях додому вокалістці, як і слід було очікувати, закрито. Українські слухачі так і не дочекалися зірки чіткої позиції щодо злочинної війни в Україні.

Натомість пропагандисти деяких популярних ресурсів уже охрестили українську виконавицю зрадницею. Ось тільки незрозуміло, чому вона змінила Росії, якщо батьківщина Лорак – Україна, і мовчить вона якраз про вбивства окупантами своїх співгромадян, українських дітей та дорослих.

Читайте також:

Історичний удар по авіабазі в Криму: Шойгу розповів, що аеродром "вибухнув сам", ударів не було

У Держдумі захотіли створити новий СРСР, згадавши Україну та США

Зірка Голлівуду після аварії впала в кому. Вже підключили до апарату