Їхня краса зазвичай описується як ангельська або навіть богоподібна. Ще б пак, саме завдяки своїй зовнішності вампіри (також відомі як "Холодні" в легендах квилетів ) приваблюють своїх жертв і спокушають людей, які нічого не підозрюють. Можливо, саме тому довгий час соромилася свого тіла блогерка із Великобританії Белла Крістіна. Ось тільки зараз усе змінилося.

Так, лише в Азії світла, бездоганна порцелянова шкіра з давніх-давен вважалася красивою і служила знаком, що її володар належить до вищих станів. Інші народи в пошані завжди мали засмагу або рум'янець. Саме з цієї причини британці Беллі Крістіні часто радили люди з оточення сходити до солярію. Дівчина ж на зло демонструє свою рідкісну особливість.

Зокрема, у TikTok Белла Крістіна зняла ролик, де оголила ноги, живіт та руки, щоб довести, що не соромиться своєї блідої шкіри. Піст зібрав близько 700 тис. переглядів та багато компліментів.

Щоправда, у коментарях передплатники по-доброму пожартували, що Белла Христина нагадала їм "вампіра" з відомих фільмів про живих мерців. Наприклад, "Сутінки".

@bellexchristina

Replying to @chelsearihannaupton_ im good #fyp #iquitfaketan #embracethepale

♬ Burna Boy RUBBISHhh - michaelpepper__

До речі, зірка соціальних мереж в одному зі своїх відео пояснила, що її часто цькували за зовнішність, через що їй все ж таки доводилося мазатися кремами, що створювали ілюзію засмаглої шкіри.

Однак згодом блогерка зрозуміла, що бліда шкіра – її "родзинка" і перестала комплексувати. Британка відкрила для себе багато кольорів, які вдало підкреслюють її особливість, а на один із коментарів хейтерів, який радив їй сходити в солярій, впевнено відповіла: "Зі мною все гаразд".

Читайте також:

Путін матиме інсульт: ЗСУ спалили рідкісне озброєння росіян. Його ховали від усіх. Фото

Дочка відомого російського сенатора прокляла Путіна та поїхала з Росії. Батько назвав її "ворогом народу"

Це нелюди: росіяни вдарили по багатоповерхівці. Четверо дітей у вкрай тяжкому стані