Поки у головної героїні реаліті-шоу "Холостячка" Ксенії Мішиної досі плутанина в особистому житті, на любовному фронті у фаворита першого сезону проекту Андрія Рибака все складається якнайкраще.

Так, у суботу, 20 серпня, Андрій одружився.

Закохані зібрали найрідніших в атмосферному закладі на даху однієї зі столичних багатоповерхівок. Локацію прикрасили великою кількістю квітів, що надали ніжності.

Аліна постала перед коханим та гостями у красивій, жіночій сукні з відкритою спиною, а наречений – у чорному костюмі та білій сорочці. До речі, фату наречена не одягала, зате зробила стильне укладання.

Закохані обмінялися весільними обітницями, обручками. Серед весільних традицій був перший танець, розрізання торта, кидання букета.

Ведучим свята став колега Рибака Андрій Чорновіл. А ось найкращий друг Рибака Олександр Еллерт свято пропустив, бо зараз перебуває у США.

Серед гостей на весільній вечірці були помічені учасники першого та другого сезонів реаліті Холостячка – Євген Ковтуненко, Олексій Тригубенко, Максим Тарапата.

Кадри церемонії одруження Рибак опублікував у Instagram-storiеs.

"Найкращий день! Найкраща дружина! Найкращий букет", - написав шоумен.

Відомо, що пропозицію своєї улюбленої моделі Аліні Смирнової, яку він свого часу залишив для участі у проекті "Холостячка" із Ксенією Мішиною, Рибак зробив після початку повномасштабної війни в Україні.

Так, на початку повномасштабного вторгнення дівчина поїхала за кордон, дуже сумувала за обранцем. Тоді Андрій написав їй: "Після війни вийдеш за мене заміж?" Але вони не змогли чекати на закінчення війни, хотіли скоріше стати сім'єю, тому призначили церемонію на 20 серпня.

Нагадаємо, що прийшовши на проект "Холостячка" Андрій Рибак говорив героїні шоу Ксенії Мішиної, що у нього є дівчина, але заявив, що їхні стосунки не надто серйозні, тому він наважився підкорити серце актриси. За час шоу чоловік неодноразово освідчувався акторці у коханні, але зірка попрощалася з ним, заявивши, що відчуває, що він щось від неї приховує.

Читайте також:

Кремль у паніці: після "бавовни" у Криму терміново виводяться кораблі на бойове чергування

На Полтавщині маленька дівчинка притулилася до москітної сітки та випала з вікна

Королева вампірів: дівчина прославилася через свій природний незвичайний зовнішній вигляд.