Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі готовий битися з володарем титулів WBO, WBA, IBF та IBO в суперважкій вазі Олександром Усиком.

Після перемоги українця над Ентоні Джошуа скандальний британець заявив, що позбавить Усіка поясів, якщо йому за це добре заплатять.

"Я щойно бачив, як Джошуа вдруге програв Усіку, він був не в собі.

Англію позбавили чемпіонських поясів, але маю рішення. Якщо ви хочете повернути всі ці пояси додому, надішліть циганського воїна, надішліть мене, і я позбавлю українського бомжа його поясів, як я зробив з останнім українським бомжем (Ф'юрі у 2015 році відібрав титули у Володимира Кличка - прим.).

Якщо ви хочете найкраще, ви повинні за це платити. Це буде дуже дорого, тому дістаньте чекову книжку, і я позбавлю українського бомжа поясів", – сказав Ф'юрі у себе в Instatram.

Пізніше Ф'юрі видалив свою посаду, але запис уже розійшовся в Мережі.

Нагадаємо, свій останній бій Тайсон Ф'юрі провів 24 квітня 2022 року. Циганський король відправив у нокаут потужним аперкотом Ділліана Уайта та захистив свій пояс чемпіона світу WBC. Після цієї перемоги Ф'юрі оголосив про завершення кар'єри.

Примітно, що Усік вже відібрав у Ф'юрі один із його поясів. Завдяки перемозі над Джошуа українець не лише захистив свої титули, а й завоював титул чемпіона за версією журналу The Ring, який став вакантним після того, як Тайсон Ф'юрі оголосив про завершення кар'єри.

Додамо, що після перемоги над Ентоні Джошуа український чемпіон викликав на бій Тайсона Ф'юрі.

"Ф'юрі не пішов на пенсію, він хоче боксувати. Я боксуватиму або з Тайсоном Ф'юрі, або не боксуватиму взагалі", - сказав Усік.

Читайте також:

Лікар Комаровський розповів, як у Путіна відмовляє мозок. Він переніс ковід

"Київ у цьому списку": у Зеленського попередили про ракетні обстріли 23 та 24 серпня

Був постріл: не стало поважного керівника СБУ. Дружина побачила це першою