Поки світові знаменитості Анджеліна Джолі та Джесіка Честейн висловлюють підтримку Україні у її боротьбі за незалежність та проти деспотії Путіна, а також не бояться приїжджати сюди навіть у період війни, інші зірки Голлівуду демонструють протилежну позицію.

Стало відомо, що зірка серіалу "Дивовижні мандрівки Геракла" Кевін Сорбо зробив скандальну заяву проти України.

Так, американський актор 20 серпня у своєму Twitter закликав Вашингтон припинити надавати фінансову допомогу Україні.

"Припиніть надсилати гроші Україні", - написав артист.

Зазначимо, що така заява прозвучала на тлі того, що у п'ятницю Джо Байден оголосив про черговий транш військової допомоги Києву на $775 млн.

Свою скандальну заяву Сорбо пояснювати не став. Проте антиукраїнську позицію актора можна пов'язати з його прихильністю до колишнього президента США Дональда Трампа та неприязні до Джо Байдена. Американець критикує всі рішення глави своєї країни з огляду на ті, що стосуються підтримки України.

Реакція людей на позицію Сорбо проти нашої країни була здебільшого негативною. У коментарях вони наголосили, що Кевін виявився ще одним "шанувальником російського світу".

"Припиніть підтримувати агента КДБ, який хоче відродження СРСР", "Припиніть надсилати свої гроші Республіканській партії, NRA та телепроповідникам", "Припиніть слати гроші Дональду Трампу", "Отже, Кевін, ви пропонуєте кинути Україну неспровокованому російському вторгненню? ? Кевін?", "Чому б тобі не запакувати манатки і не звалити в Росію, Кев?", "Блокую всіх, кому сподобався цей твіт. Дякую, Кевін", "А якщо ми перестанемо надсилати гроші і Росія захопить Україну, ви звинуватите Байдена в слабкості", "Як воно – бути абсолютно неправим?", "Кевін Сорбо підтримує російську агресію. Запам'ятали", "Чи що? Ти знімеш фільм про Геракла?" "Припиніть посилати Кевінові наркотики",

Читайте також:

Гірше, ніж у Чорнобилі: російських солдатів відправляють додому із потужним радіоактивним опроміненням

Розчавить голову і стрибне тиск: у вересні розпочнеться потужна магнітна буря

Путін мав фломастер: Шольц розповів, як почалося вторгнення в Україну