Багато шанувальників творчості Алли Борисівни Пугачової помітили, що знаменитість останнім часом рідко відвідує світські заходи, оскільки воліє проводити час із чоловіком та юними спадкоємцями Гаррі та Лізою. Проте зараз чоловік 73-річної зірки естради, закінчивши серію своїх виступів у Прибалтиці, перебуває у Польщі, тому співачка вирішила побачити світ зі своєю подругою.

Так, Алла Пугачова за відсутності чоловіка відвідала у Ризі прем'єру фільму "Дружина Чайковського" режисера Кирила Серебренникова. З нею було помічено і її давню подругу Лайма Вайкуле, яка, за чутками, лікується від раку.

Аллу Борисівну зобразив фотограф Māris Morkans. Фотограф підловив співачок на вулиці, де Алла Борисівна виправляла макіяж.

Для світського заходу Пугачова обрала довгу темну сукню з капюшоном, яка легко могла "сховати" Примадонну від папараці. Відповідні знімки поширили фан-паблік Примадонни.

У Мережі одразу ж написали, що костюм Лайми виготовлений із "китайських сумок" початку 90-х років, а поряд Алли Пугачової не вистачає знаменитої коси.

"Коси не вистачає", "Алла косу забула", "Який жах. Повсталі з пекла!", "Жах він і є жах..." - написали деякі коментатори під фото.

У той же час багато шанувальників заявили, що, як і раніше, люблять Аллу Пугачову, і чекають на її концерти в Латвії та інших країнах, навіть у Росії.

Читайте також:

Арестович розповів про удар з боку Білорусі: до чого готуватись і чого очікувати

Чекаємо кінця вересня: астролог розповіла, коли Росія залишиться без Путіна

Потужні удари по Антонівському мосту: з'явилися перші фото та відео