Торт з кабачка - відмінне рішення в ситуації, коли хочеться чогось оригінального, смачного, але в той же час легкого, що не впливає на фігуру. Будь-який рецепт кабачкового торта буде малокалорійним та необтяжливим для організму. Кабачок має значний набір корисних властивостей, він багатий калієм, залізом, кальцієм, магнієм, так необхідними нам для здоров'я серця, мозку, печінки та м'язів.

Час приготування кабачкового торта, як правило, не більше півгодини, але за цей час кожен отримає близько 10 порцій чудової закуски.

Так, функцію тесту в торті виконує натертий кабачок, змішаний з борошном і трохи обсмажений.

При цьому кабачки для цієї закуски потрібно використовувати у недозрілому вигляді. Плоди довжиною до 25 сантиметрів натираються разом із шкіркою. А ось перезрілий кабачок з великим насінням краще не брати, або насіння потрібно ретельно вирізати.

Як соус найкраще використовувати майонез, бажано приготувавши його самостійно, за оригінальними рецептами.

Читайте також:

Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь

Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт