Деякі жіночі імена на підсвідомому рівні магічно діють на чоловіків – поєднання звуків надають імені жіночності та ніжності, тим самим приваблюючи протилежну стать.

Яким власницям імен особливо пощастило, розповідає Clutch.

Анна

Ім’я Анна дуже красиве і м’яке. Його власниця володіє таким же ніжним характером, хоча і твердий стрижень в ній теж є. Такі імена, як це, наділяють свою володарку вражаючою здатністю бути одночасно і сильною, і слабкою жінкою. Анна може бути і вірною дружиною, і хорошою господинею, і відповідальною матір’ю, при цьому вона не втрачає своєї чарівності. А це дуже цінно для чоловіків.

Анжеліка

Це екзотичне ім'я створює образ загадковості та таємничості навколо його володарки. Такі дівчата мають гарну зовнішність і вміють одягатися зі смаком. Але природна скромність не дозволяє дівчині стати вульгарною чи робити акцент на своїй зовнішності. Тому чоловіки завжди знаходяться біля її ніг. До речі, зраду така дівчина ніколи не пробачить. Це буде для неї ударом нижче пояса по її самолюбству.

Олена

Олени мають сильний характер і при необхідності здатні самі про себе подбати. Однак, поряд з чоловіком вони вважають за краще бути слабким. Якщо ж партнер не має мужності, поряд з ним Олени виконуватимуть роль матері. У власницях цього імені чоловіки цінують м'якість, турботу та загадковість.

Лілія

Лілія — це справжня спокусниця, яка з юних років оточена увагою протилежної статі. Це ім’я робить дівчину ніжною і грайливою, вона справжня кокетка, яка досконало володіє мистецтвом флірту. Такі імена, як це, наділяють жінку чарівністю, внутрішнім оптимізмом, зарядом позитиву і умінням веселитися. У Лілею не буває нудно, у неї відмінне почуття гумору.

Юлія

Найчастіше Юлій природа наділяє прекрасними зовнішніми даними – вони привабливі, витончені, граційні. За характером ці дівчата серйозні, ґрунтовні, проникливі та справедливі. Вони інтелектуально розвинені та можуть підтримати практично будь-яку розмову. Юлії також грайливі, можуть бути м'якими, але й образити себе не дадуть. Сукупність цих якостей приваблює чоловіків.

Читайте також:

Фіналіст "Битви екстрасенсів" розповів, які міста перебувають у небезпеці: ворог мститиме

Вперше в історії Запорізька АЕС повністю відключена від електропостачання, - Енергоатом

Привіз "букет": чоловік на відпочинку підчепив мавпою віспу, ковід та ВІЛ