Стало відомо, що у віці 85 років помер відомий американський актор Джо Тата. Він зіграв у популярному серіалі 90-х Беверлі-Хіллз, 90210.

Джо Тата помер у середу, 24 серпня, у віці 85 років. Про його смерть наступного дня повідомила його дочка Келлі Тата.

"Мені важко повідомляти, що мій батько Джо Тата помер минулої ночі. Мій батько і я вдячні за кохання та підтримку сім'ї, друзів та шанувальників", - написала вона в офіційній заяві.

Дочка не назвала офіційної причини смерті. Однак відомо, що здоров'я Тати погіршилося після його останньої появи у сімейному серіалі ABC "Таємничі дівчата" у 2014 році.

А в 2018 році в актора взагалі діагностували хворобу Альцгеймера.

Одним із перших пам'ять покійного вшанував його колега за фільмом "Беверлі Хіллз, 90210 Ян Зірінг".

"Джоуї був справді відмінником, я пам'ятаю, як бачив його у файлах Рокфорда з Джеймсом Гарнером за багато років до того, як ми разом працювали над 90210. Він часто був одним із другорядних лиходіїв в оригінальному серіалі про Бетмена. Один з найщасливіших людей, з якими я коли-небудь працював, він був щедрий зі своєю мудрістю, як і зі своєю добротою», – написав Зірінг в Instagram .

До речі, окрім серіалу "Беверлі-Хіллз", Тата також знімався в науково-фантастичному серіалі " За гранню можливого" , серіалі " Бетмен" (грав ролі лиходіїв), і в спін-офі оригінального серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210 - 902 Нове покоління" .

Серед інших проектів Тати - "Зачаровані", "Приватний детектив Магнум", "Як добре бути живим", "ФБР", серіал "Місія нездійсненна" та інші проекти.

Зазначимо, що останнім часом з життя пішли багато кінодіячів, пов'язаних із культовим телесеріалом. Серед них: актриса Деніз Дауз, Ребекка Болдінг (обидві також грали в "Зачарованих"), актор Том Уріх, а також продюсер і сценаристка, одна зі творець "Беверлі-Хіллз, 90210" Джесіка Кляйн.

Читайте також:

Росія не зможе бити ракетами по Україні: Зеленський розповів про нові системи ППО

Буржуйки встановлюватимуть прямо в будинках: як Львів готується до дуже важкої зими

Названо 5 жіночих імен, які приваблюють чоловіків: відразу починаються фантазії