Багато хто погодиться, що ще всього десять років тому об'єднання золотої та срібної прикрас в одному образі було досконалим моветоном. І хоч сьогодні і відсутні суворі "забороняючі" правила, проте з'єднувати два метали воєдино гуру фен-шуй все ж таки не рекомендують. Вся справа в енергетиці. Золото – надзвичайно активний метал, що випромінює енергію руху, а срібло – навпаки, випромінює енергію врівноваженості та гармонії. Таким чином людина, яка комбінує прикраси з цих металів, піддається дисонансу.

Разом з тим є моменти, коли ці дорогоцінні метали взагалі потрібно відкласти убік.

Так, золото, наприклад, стане найкращим супутником тих осіб, які ведуть розмірений спосіб життя. Він додасть енергії та сили мешканцям невеликих міст та селищ.

А ось надто активним особам не варто носити ювелірні прикраси, виготовлені із цього металу. Справа в тому, що золото є потужним джерелом енергії. Людям, які самі по собі активні, ця енергія буде зайва і навіть у тягар. Тож мешканцям великих мегаполісів не рекомендується носити золоті прикраси.

Що ж до срібних прикрас, то варто знати, що срібло є активним металом, який, згідно з вченням фен-шуй, транслює жіночу енергетику (душевну чистоту та родючість). З цієї причини, чуттєвим чоловікам варто відмовитися від прикрас зі срібла, адже вони можуть посилити ледь помітні жіночі якості. Цей метал принесе користь тим представникам сильної статі, яким не вистачає умиротворення та спокою у житті. Також срібло має антибактеріальний та знезаражуючий ефект.

До речі, при носінні прикрас із срібла варто звернути увагу на один момент: якщо метал швидко темніє, значить, він працює на благо людини, забираючи весь негатив та оберігаючи від хвороб.

Читайте також:

Росія не зможе бити ракетами по Україні: Зеленський розповів про нові системи ППО

Буржуйки встановлюватимуть прямо в будинках: як Львів готується до дуже важкої зими

Названо 5 жіночих імен, які приваблюють чоловіків: відразу починаються фантазії