Хоч і кажуть, що більшість чоловіків мріють про сина, але всі знають, що в глибині душі кожному хочеться мати маленьку принцесу, і невпинно дбати про неї, навіть якщо вона вже і стала дорослою і самостійною жінкою. Здається, Володимир Путін хоч і має славу диктатора, але готовий потурати всім забаганкам своєї доньки Катерини Тихонової, скільки б вони не коштували.

Так, "Важливі історії" та Der Spiegel отримали доступ до архіву співробітника служби безпеки президента Росії Олексія Скрипчака і вияснили дуже цікаві деталі.

Виявляється, що протягом кількох років, з 2016 по 2020-й роки охоронці Путіна літали до Мюнхена десятки разів і при цьому завжди поселялися в елітних готелях, які розташовані поряд з Мюнхенським національним театром. Мова, зокрема, йде про Hotel an Der Oper.

На думку журналістів, всі ці поїздки, які могли навіть відбуватися з інтервалами лише в кілька днів, повязані з тим, що Катерина Тихонова закохалася у Ігоря Зеленського, який до квітня 2022 року очолював Баварський державний балет.

Ігор Зеленський на сцені Большого театру в Москві

Таким чином, щоб побачити його, спадкоємиця диктатора викидала близько 40 тисяч євро на одне побачення.

Також дочка Путіна використовувала бізнес-джети Gulfstream G650 і Bombardier для зустрічей із Зеленським. Вартість години оренди таких же бізнес-джетів становить близько 7-10 тисяч євро.

До слова, згідно розслідування, тісне спілкування Ігоря Зеленського та Катерини Тихонової почалося, ймовірно, коли він керував трупою у московському Музичному театрі імені Станіславського та Немировича-Данченка, де він працював із 2011 по 2016 рік.

Відразу два співрозмовники авторів цього розслідування – співробітник театру та джерело, близьке до балетної трупи, – заявили, що Тихонова почала відвідувати вистави після того, як туди призначили Зеленського. А після вистав їх бачили разом.

Спілкування Тихонової та Зеленського не перервалося і навіть, коли молодша дочка президента Росії у лютому 2013 року вийшла заміж за бізнесмена Кирила Шамалова.

Наразі контракт Ігоря Зеленського з Баварським державним балетом, який діяв до 2026 року, розірваний і він повернувся в Росію. Є всі підстави думати, що Ігор Зеленський незабаром очолить новий театр опери і балету, який будує російська окупаційна влада в анексованому Севастополі. Будівництво цього театру у 2018 році анонсував особисто Путін.​

Читайте також:

У піджаку, краватці та кросівках "Абібас": Кадиров їде до Києва на розбірки із СБУ

Кому не можна носити золото та срібло: названі небезпеки

Не стало легенди культового серіалу Беверлі-Хіллз, 90210. Його любили всі