Подружжя, що прожило разом півстоліття, воістину може назвати себе найщасливішим. Ще б пак, пережити всі сварки, образи і непорозуміння, всі труднощі та негаразди, але при цьому залишатися вірним і зберегти ті ніжні та теплі почуття, які були рівно 50 років тому – дано не кожному. Популярному українському хореографу Владу Ямі пощастило вирости саме у такій дружній та міцній родині.

Так, хореограф та суддя проекту "Танці зі зірками" Влад Яма зворушив шанувальників рідкісним знімком зі своїми батьками. Виявляється, Микола Петрович та Любов Миколаївна 26 серпня відзначили 50-річчя спільного життя.

Як люблячий син, Влад Яма зворушливо привітав своїх батьків із цією знаменною датою у їхньому житті. Він опублікував фото батьків на сторінці в Instagram та зробив вітальний підпис.

На фото мама та тато хореографа ніжно обіймають один одного, а на тлі видніються фото їхнього сина, невістки та онука.

З нагоди свята Яма висловив величезну подяку батькам за підтримку, любов та можливість реалізуватися у улюбленій справі.

"Неймовірний приклад для кількох поколінь. Скільки історій, розмов, подій... Дякую, що підтримували мене у всьому і витрачали на танці гроші, яких не було... Люблю всім серцем!", - написав Влад Яма.

За словами 40-річного хореографа, цей день вони всією сім'єю мали відзначати на Бірючому острові (Азовське море), ось тільки війна порушила ці плани. Сам Влад Яма зараз перебуває із сім'єю у США. Де його батьки, невідомо

Зазначимо, що Влад Яма вже багато років живе у Києві, а до батьків навідувався до війни, коли була така нагода.

Про батьків хореографа відомо те, що на момент народження Влада Микола Петрович був педагогом-істориком, начальником відділу освіти місцевої адміністрації, а Любов Миколаївна викладала в гімназії.

На момент народження хлопчика батьки вже виховували старшого сина Дмитра, який, подорослішавши, закінчив юридичний інститут та зробив кар'єру адвоката у рідному Запоріжжі.

Читайте також:

"Сам не знаю, коли зупинюся". Влад Яма зізнався в залежності

Вижив дивом: Влад Яма розповів, як з ним трапилося лихо на Новий рік

Влад Яма вперше після 24 лютого розповів, куди поїхав і чим займався