Українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно повернулася до України, дала інтерв'ю програмі "Неймовірна правда про українців" на СТБ. Там зірка розповіла, які емоції пережила, коли після стільки місяців нарешті опинилася на Батьківщині.

"Я зазнала величезного щастя, що я потрапила на рідну землю. Перше, що я зробила, ― поїхала до своєї мами. Я дуже по ній скучила, а вона в Україні. Цілувала землю, цілувала свій будинок, ридала. Тут наша яблуня, яка Цього року вродила. У минулому вона не давала плодів, а зараз дала. Я просто розплакалася. Мене переповнювало дуже багато емоцій", - сказала Настя.

Також вона відповіла на запитання, яке цікавить багатьох українців: чому Потап не приїхав додому разом зі своєю дружиною? Каменських уточнила, що у нього, як і у багатьох людей, почалися проблеми зі здоров'ям на фоні постійного стресу.

"У нього паралізувало обличчя. Ми зараз проходимо процес адаптації. Більшість українців переживають посттравматичний синдром або депресію, у когось зі здоров'ям щось починає сипатися, нервова система не витримує. Льоша також дуже багато їздить благодійними концертами, і зараз у нього є кілька таких проектів, які він просто має завершити. І зовсім скоро він приїде додому. Хейт, звісно, ​​величезний. Мене це обурює та засмучує", - прокоментувала виконавиця.

Вона закликала фанів бути єдиними. Також наголосила, що завдяки її виступам вдалося зібрати близько 75 мільйонів гривень на потреби України.

До речі, Насті Каменських та Потапу заборонено в'їзд до Росії до 2072 року.

Читайте також:

Провісник лиха: у Китаї згорів 900-річний міст, з'явилося відео

Настю Каменських запідозрили у вагітності: з'явилося інтригуюче фото

Просто до сліз: Настя Каменських випустила зворушливу пісню про Україну