Як правило, її величність користується послугами особистого дизайнера головних уборів, проте для України Єлизавета ІІ зробила виняток.

Стало відомо, що у королеви Британії Єлизавети II з'явився капелюх від українського дизайнера. Так, королева Великобританії взяла в дар ексклюзивний капелюх від Руслана Багінського. Хоч це й велика рідкість.

Капелюх прибув до Британії на День Незалежності України. Зокрема, і на знак подяки за підтримку та допомогу українському народові.

"Ми всі знаємо, як багато робить Великобританія для наближення нашої перемоги, і на подяку нашим британським партнерам до Дня Незалежності ми створили ексклюзивний головний убір для Її Величності. 24 серпня колекція Єлизавети II поповнилася блакитним капелюхом Ruslan Baginskiy, прикрашеною шовковими. @mfa_ukraine , перша заступник міністра закордонних справ України Еміне Джапарової @emine_ceppar та Послу Великобританії в Україні Мелінді Сіммонс за підтримку. Слава Україні!", - йдеться у повідомленні бренду.

Тепер усі чекають, коли Єлизавета II з'явиться у ньому на публіці.

Аксесуар із України ніжно-блакитного кольору. Елегантний головний убір із широкими полями прикрашений стрічкою, зав'язаною на бант, та шовковими квітами ручної роботи.

Передати його допомогли українські дипломати. Королівському двору запропонували 20 ескізів, із них королева Британія обрала саме цей.

Читайте також:

Потужно: у Криму забронювали готель для Залужного на День визволення півострова від російських окупантів. Фото

Мстять за мобілізацію: у Москві оголосили полювання на начальника Генштабу Росії

Біда у Туреччині: перекинувся автобус з українцями. Фото та подробиці аварії