На US Open – гучна українська сенсація.

Українка Дар'я Снігур уперше в житті пройшла кваліфікаційні кола Гренд-Слема та зіграла в основній сітці. Там їй випала в суперники сьома сіяна на турнірі, екс-перша ракетка світу Симона Халеп. Це був перший суперник для Снігур із топ 10 WTA. Сама Дар'я у жіночому тенісному рейтингу перебуває на 125-й позиції.

20-річна українка вдало пройшла цей тест і здолала румунську тенісистку лише у трьох сетах 6:2, 0:6, 6:4

Так, у 1/64 тенісного турніру українка у першому сеті забрала дві подачі Сімони Халеп та виграла його з рахунком 6:2. На другий сет екс перша ракетка вийшла зла і вмотивована і без шансів переграла 20-річну Дар'ю Снігур із рахунком 6:0, забравши всі подачі українки. Вирішальний третій сет українка розпочала добре і одразу забрала подачу у Симони Халеп. А потім виграла сет та матч.

Після сенсаційної перемоги Снігур не змогла стримати сліз та емоційно відреагувала на свій успіх.

"Я дуже щаслива. Думаю, більше жодних коментарів, тому що зараз мені це просто неможливо зробити. Хочу подякувати Симону за цей відмінний матч, це чудовий досвід для мене".

Дякую всім уболівальникам, хто дивився наш матч. Думаю, мені допомогло, що я вже була на цьому корті, коли грала благодійний матч для України. Це дійсно трохи допомогло, але я все одно дуже-дуже-дуже нервувала. Намагалася робити все, що могла.

Звичайно, цей матч для України, для моєї родини, для всіх, хто за мене вболівав. Дякую, дякую всім! Слава Україні!” – сказала Снігур.

Зазначимо, що окрім Дар'ї Снігур на турнірі грає ще 4 українки. Це Ангеліна Калініна, Марта Костюк, Леся Цуренко та Даяна Ястремська. Екс третя ракетка світу українка Еліна Світоліна пропускає цей тенісний сезон через вагітність. Про це вона заявляла у своєму Instagram профілі спільно з чоловіком французьким тенісистом Гаелем Монфісом на початку травня.

Читайте також:

Настя Каменських розкрила причину, через яку у Потапа паралізувало половину обличчя

Зірка "Фортечної" заступилася за Ольгу Сумську через скандальну роль

На Київщині завтра будуть чути вибухи: людей попередили