У програмі ЖВЛ українська продюсерка та співзасновниця MOЗGI GROUP Ірина Горова зізналася, що її донька офіційно заміжня жінка.

Цікаво, що коханий Наталії - з Лівану. Тож побралися закохані в іншій країні. Про те, що її донька тепер дружина, Горова дізналася не одразу.

Наталія на момент, коли почалася війна, перебувала з коханим на відпочинку в Грузії. Звідти вони поїхали до Лівану, де і одружилися.

"Вона мені з Лівану присилає фотографію з обручкою і каже: "Мама, я така щаслива". Добре, коли під час війни такі душевні ситуації трапляються", - розповіла Горова.

Загалом, коханий Наталії – мусульманин. Тож для його батьків було важливо, аби вони одружилися за їхніми сімейними традиціями. Сама ж донька Горової мусульманство не приймала.

Більше того, коли пара повернеться до України, зіркова мама прагне, аби її донька обвінчалася, а після цього навіть буде гучне весілля.

Однак невідомо, коли саме відбудеться святкування. Ймовірно, закохані організують його після перемоги України над Росією.

"Їх розписував мулла. Вони одружені по цій вірі, але вона не приймала цю віру. Це з поваги до батьків. Ми вирішили, що тут (в Україні – ред.) відбудеться вінчання за нашими традиціями, а потім вже буде весілля", - зазначила Ірина.

Свого обранця Наталія в Instagram поки не світить

До слова, сама Ірина Горова зараз також перебуває в нових стосунках. Зізнається, що це найкращі стосунки, які в неї були, а тому зараз 44-річна продюсерка насолоджується особистим життям.

"Я в тих стосунках, які для мене найкрутіші в моєму житті. Я відчуваю себе дуже вільною і щасливою, і наповненою", - похвалилася вона.

Ірина Горова також зізналася, що бабусею поки не хоче ставати. Тож вона говорить доньці, аби та не поспішала з дітьми.

Довідково: Ірина Горова народила доньку від музиканта Юрія Горового, за якого вийшла заміж у 1994 році.

Читайте також:

Майже непритомний: Путін на трьох зустрічах хапався за кут столу і ковтав мову. Відео

Пугачова натякнула останніми днями пропагандиста Соловйова: його розірве на частини

На них чекають у Якутії чи у Воркуті: Данилов – про жителів Донбасу, які проти деокупації