Українська телеведуча Маша Єфросиніна з кінця березня не була в Україні і лише зараз, за ​​кілька тижнів до півріччя війни, вона повернулася додому. А ось дітей знаменитість, схоже, залишила у Європі. За понад 4 місяці еміграції Маша Єфросиніна була провідною багатьох благодійних заходів, подорожувала країнами з культурною місією та продовжила вести свій ютуб-канал. На тлі стресу Єфросиніна дуже втратила у вазі. У свою чергу, шанувальники припустили, що вона захопилася косметологією.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна поділилася, що її критикували через схуднення на тлі стресу і звинуватили у зловживанні послугами косметолога.

Маша Єфросиніна жорстоко відреагувала на хейт з боку шанувальників, які назвали її "худою, старою анорексичкою". Так, зірка написала на своїй сторінці в Instagram, що начиталася в коментарях під її постами багато гидот, тому вирішила відповісти всім її незадоволеним зовнішнім виглядом.

"Боже, люди, радість яка! Зайшла в коментарі під передостанніми відео, і як хлинуло в мене довоєнними відчуттями: "перероблена, вся у філерах, косметолог - г**но, стара, худа анорексічка!". Дякую вам, що стало легше ", - написала Єфросиніна.

Зірка відповіла хейтерам, що вони на мить повернули її у довоєнний час, коли українців найбільше хвилювала чужа зовнішність, та подякувала за це.

Відповідне повідомлення з'явилося у Instagram знаменитості. До нього Єфросніна додала своє чорно-біле селфі, а в коментарях її шанувальники та друзі "приєдналися" до критики, висміюючи хейтерів.

"Боже, люди, радість-то яка! Зайшла в коментарі під передостанніми відео, і як зірвалося у мене довоєнними відчуттями: "перероблена, вся у філерах, косметолог - г*мно, стара-худа, анарексичка!" Дякую вам, навіть полегшало ", - Висміяла недоброзичливців зірка.

Читайте також:

Майже непритомний: Путін на трьох зустрічах хапався за кут столу і ковтав мову. Відео

Пугачова натякнула останніми днями пропагандиста Соловйова: його розірве на частини

На них чекають у Якутії або у Воркуті: Данилов – про жителів Донбасу, які проти деокупації