Багато хто погодиться, що Даша Астаф'єва не просто якась чергова українська співачка та модель. Вона – одна з найяскравіших представниць українського шоу-бізу, красою якої захоплюються мільйони шанувальників у всьому світі. Ось тільки в останні місяці вона була зайнята не відпочинком на Мальдівах та шопінгом у Парижі, а тим, що активно допомагала ЗСУ та потерпілим від обстрілів окупантів українцям. Чергову благодійну акцію вона прорекламувала досить пікантним чином.

І справді, навіть під час війни Даша Астаф'єва примудряється підтримувати статус зірки Playboy та негласного секс-символу України, але робить вона це з користю для країни.

На цей раз Даша розповіла, що в Україні стало доброю традицією відкривати банку на збір допомогу ЗСУ.

Даша впевнена, що кожен українець та українка мають докладати максимум зусиль, щоб рухати Україну вперед та боротися за перемогу.

"Кращий подарунок – наша перемога. Стало дуже доброю традицією у Дні народження відмовлятися від подарунків та відкривати "банку" для збору коштів на ЗСУ. Завжди підтримую такі ініціативи, і дуже тішуся, що їх підхопили і великі компанії, використовуючи силу свого бренду", - Розповіла модель.

Даша розповіла, що мережа магазинів comfy_ua до свого дня народження зробили знижки до -50% на дуже круті товари та разом із Фондом Сергія Притули організували збір 11 мільйонів гривень на зграю БПЛА "Валькірія"!

Дівчина зазначила, що це дуже круті українські безпілотники, які допомагають отримати чіткі зображення ворога.

Читайте також:

Час працювати мовою: Оля Полякова показала, як "приборкує" Дашу Астаф'єву. Досить соромитися

"Зробив це мовчки": Даша Астаф'єва показала хлопця, який передав ЗСУ 60 млн доларів

Даша Астаф'єва розповіла про "постельні витівки" і про різні пози: "не втрачайте часу"