Ні для кого не є секретом, що з першого дня повномасштабного вторгнення Росії в Україну більшість артистів почали вести інформаційну війну, намагаючись донести правду про страшні події усьому світу. Але, як кажуть, у сім'ї не без виродку. Знайшлися й ті артисти, які без зазріння совісті продовжують заробляти в Росії, незважаючи на вбивства своїх співгромадян і наполегливо мовчать про те, що відбувається на їхній Батьківщині. Віталій Козловський не входить до їхнього числа, проте нещодавно про нього дуже жорстко висловилася ще одна знаменитість.

Віталій Козловський ніколи не приховував, що завжди мав багато друзів у Росії. Ще б пак, він підтримував зв'язки з росіянами, з якими познайомився на початку своєї кар'єри, зокрема на конкурсі "Нова хвиля" у 2005 році.

Крім того, у нього в Москві живе старша зведена сестра (по батькові), яка підтримує режим Путіна.

Зараз артист мріє про одне – щоб жах війни припинився та "орки пішли геть" з України. Що ж до його "друзів-москалів", то за словами Козловського, він "цих людей зі свого життя стер", і знати і бачити їх не хоче.

Водночас у біографії Козловського є моменти, за які йому однозначно має бути соромно. Так, наприклад, 2018 року Віталій Козловський у День перемоги виступав у Москві. А роком раніше і зовсім поїхав з квітами до ексмера Слов'янська Нелі Штепи, що підтримав окупантів. Тоді артист сфотографувався з нею та заявив, що його вразила особиста історія сепаратистки, проте після шквалу критики видалив кадр.

Крім того, у вересні 2016-го в одному з інтерв'ю на запитання, чи повернеться Крим під контроль України, Козловський відповів: "Мені байдуже, що і де знаходиться".

З огляду на все це українська співачка Анжеліка Рудницька назвала "плівком в обличчя українському народу" той факт, що Володимир Зеленський нагородив Віталія Козловського орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

Такий коментар пролунав в інтерв'ю Олені Берестенко на YouTube.

Анжеліка Рудницька зізналася, що їй боляче говорити про "героїв" української музики, які з 2014 року не продемонстрували чіткої антиросійської позиції.

"За що їм дали ордени? Я вважаю, що українському суспільству плюнули в обличчя. Мені це вкрай неприємно. Якщо ми робитимемо вигляд, що ми цього не помічаємо, то ми не вивчили жодних уроків", - наголосила Рудницька.

Читайте також:

Увійде в історію: генсеком НАТО може стати чиновниця з українським корінням

Директор ЦРУ: Путін зазнав краху, він заплатить дуже високу ціну

"Там усе дуже погано": Арестович розповів про стан Путіна