Після того, як Настя Каменських повернулася з-за кордону, в Україну приїхав її чоловік – Потап. Відомий продюсер та шоумен розповів, що зміг відпочити лише після повернення додому – весь цей час його щільний графік був забитий концертами та іншими заходами на підтримку України.

У студії ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Потап також розповів, що сталося з його обличчям і наскільки складно він переживав це, передає ТСН .

"Було через нерви. У мене був COVID, потім отит, а після цього синдром Рамзі Ханта, який був у Джастіна Бібера, він навіть зараз зупинив тур. Це параліч обличчя, нервів. Така, важка штука. Але я дивився на хлопців. , які воюють і зрозумів, що – якийсь параліч… Про що говорити», — сказав Потап.

Продюсер також розповів, що за цей час вдалося зібрати значну суму для підтримки України.

"Працювали багато, зробили дуже багато. Настя вже розповідала, що ми, як родина волонтерів, зібрали 75 мільйонів гривень. Тепер можу впевнено сказати, що ми йдемо у суму в 100 мільйонів гривень", — розповів про свою діяльність Потап.

Продюсер поділився, що повернувся до України, щоб підтримувати людей і в культурному плані також. "І концерти, і гуманітарка, і військова допомога. Ну і настав час повернутися, бо треба підтримувати Україну в культурному плані", — сказав артист.

Читайте також:

Українці, які лишилися без роботи, отримають житлову субсидію. Три умови

Ось чому Путін боїться офіційно оголосити війну Україні: Жданов розповів, як Кремль потрапив у капкан

У Зеленського пожартували з Путіна, згадавши "когось за довгим столом"