Мало хто вже пам'ятає, але вперше Андрій Данилко з'явився в образі Вєрки Сердючки 1 квітня 1993 року. З того часу він завоював серця мільйонів глядачів, а серед колег знайшов нових друзів. Однак, у якийсь момент Данилко шокував публіку тим, що залишає сцену. Чоловік поїхав у рідне село, погладшав, а на людях не з'являвся без кепки. Все змінила війна, бо Андрій Данилко зрозумів, що може допомогти ЗСУ, беручи участь у благодійних концертах та взяв себе до рук.

Так стало відомо, що днями у Вєрки Сердючки починається великий тур на підтримку України Європою. Саме тому Андрій Данилко разом зі своєю сценічною "мамою Вєрки Сердючки" вирушив до Латвії, звідки й поділився з шанувальниками нових фото.

Позував Андрій у чорному спортивному костюмі та гумових шльопанцях. А ще шанувальники звернули увагу на його яскраві шкарпетки.

"Латвія, ми тут! Побачимося завтра", - написав Данилко.

Знімки були опубліковані в Insagram-блозі знаменитості.
А ще шанувальники артиста наголосили, що чоловік дуже змінився зовні. Як виявилося, Андрій Данилко останнім часом схуд на 14 кілограмів.

До речі, цю цифру озвучив ведучий Слава Дьомін у своїй передачі СлаваПРО. Саме він розповів , на скільки кілограмів схуд Данилко і розкрив його секрет перетворення.

"Як відомо, раніше артист лягав спати дуже пізно, навіть під ранок, прокидався теж дуже пізно, а тепер його графік повністю змінився. Зараз він намагається прокидатися о сьомій чи восьмій ранку, стежить за своїм харчуванням, і це приносить свої результати", - розповів Дьомін.

У коментарях шанувальники всипали шоумена компліментами щодо зовнішнього вигляду.

Зазначимо, що напередодні Данилко, який від початку повномасштабного вторгнення РФ залишається в Україні, на своїй сторінці в Instagram розмістив анонс концертного туру Вєрки Сердючки. Артист зі своєю сценічною мамою Інною Білоконь відвідає Латвію, Литву, Молдову, Румунію, Болгарію та низку міст Польщі.

Читайте також:

Вєрка Сердючка заспівала нових хіт про "некрасивого москаля"

Андрій Данилко розповів, чому не бере до рук автомат і не йде на фронт

Андрій Данилко потужно вмив путінського Михалкова: "Він збожеволів, навіть жартує однаково"