48-річна іспанська актриса Пенелопа Крус на червоній доріжці 70-го Міжнародного кінофестивалю в Сан-Себастьяні вкотре продемонструвала, наскільки вдало її багаторічну співпрацю з будинком моди Chanel.

Після міжнародного кінофестивалю у Венеції, де Пенелопа Крус представляла одразу дві стрічки - іспанську та італійську "Неосяжність" - актриса підкорює Сан-Себастьян. Так, для церемонії відкриття 70-го престижного кінофестивалю вона обрала невимушений та "несерйозний" образ від французького будинку Chanel - штани з оригінальним "оптимічним" принтом, які створювали ілюзію стьобаної тканини, у поєднанні з сорочкою з нуарного деніму.

Ще один гарний лук від французького бренду Chanel вона продемонструвала трохи згодом.

Так, знаменитість одягла ніжно рожевий костюм із колекції Chanel Resort 2023. Вбрання складалося з топу з довгим рукавом з декоративними гудзиками та неймовірно красивою зоною декольте, вишитої по колу білим орнаментом та міні-спідниці, яка ідеально підкреслила стрункі ноги Пенелопи.

Своє вбрання Пенелопа доповнила чорними босоніжками на високій платформі та маленькою білою сумочкою на ланцюжку.

Зірка також одягла чорні сонцезахисні окуляри, зробила об'ємне укладання з начосом та мальвинкою, а на її руках видніється червоний манікюр. У вухах у Пенелопи Крус сяють сережки-підвіски з рожевих перлів.

Нагадаємо, Пенелопа Крус 17 вересня у рамках заходу отримала Національну кінопремію Міністерства культури Іспанії за визначну міжнародну кар'єру в кіно. Фестиваль у Сан-Себастьяні цього року відзначає своє 70-річчя і є однією з найпрестижніших та всесвітньо визнаних подій в Іспанії. Захід триватиме до 24 вересня.

Читайте також:

Путін розбив окуляри і не побачив, як над ним жартували одразу три президенти на очах у преси. Відео

Росіяни замість бронежилетів замовляють ікони, щоб пережити контрнаступ ЗСУ

Авторитетний російський репер випустив кліп про відставку Путіна. Уся країна почула. Відео