Першого та останнього президента СРСР Михайла Горбачова поховали ще 3 вересня, але про подробиці дивної поведінки Алли Пугачової, яка була присутня на церемонії прощання, стало відомо лише зараз.

Тоді багато людей звернули увагу на цікавий факт: Алла Борисівна підійшла до труни з покійним, щось шепотіла йому і навіть пригрозила пальцем.

Згодом стало відомо, що саме сказала примадонна біля труни з тілом Горбачова. Подробицями поділився відомий фотограф Юрій Феклістів, який особисто знав Горбачова та фотографував його родину.

Як пишуть російські ЗМІ, він і розповів про слова Пугачової, сказані біля труни. "Ну що, Михайле Сергійовичу, відвоювався?", - сказала зірка естради. За словами Феклістова, про цю фразу він дізнався від співробітниці "Горбачов-фонду", яка стояла поруч із труною.

Пізніше Алла Пугачова написала на своїй сторінці у соцмережах таке повідомлення:

"Давно я так не плакала. Пішла епоха в якій ми здобули свободу, перестали бути "Імперією Зла" для всього Світу і зник страх за майбутнє своїх дітей".

20 грудня 1991 року Михайло Горбачов підписав указ про присвоєння Аллі Пугачової звання "Народної артистки СРСР" з формулюванням "За великі заслуги у розвитку радянського естрадного та сценічного мистецтва".

Читайте також:

Путіна позбавить влади найближчу людину. Вже готовий план. Піонтковський розкрив деталі

Щось пішло не так: донька Ющенка почала плакати через те, що синові довелося приїхати до України

Обидві були в чорному: Кейт Міддлтон зустрілася з Оленою Зеленською у Букінгемському палаці. Фото