Деякі з них говорять про свою підтримку Україні публічно, деякі мовчать і водночас допомагають українцям та українській армії. Але кожен із них намагається зупинити геноцид слов'янського народу.

Один із тих, хто підтримує українців у їхньому праві на вільне та самостійне існування, є російський музикант Андрій Макаревич, лідер гурту «Машина часу». Артист не лише після 24-го лютого робив різкі заяви на адресу російської влади. Музикант багато років вважає, що Росія проводить неправильну братовбивчу політику. Тому нікого не здивувало, що дружина Андрія Макаревича ізраїльська журналістка Ейнат Кляйн також активно підтримує українців.

Однією з останніх публікацій дружини російського музиканта в соціальній мережі Instagram голосно кричить про політичні погляди подружжя. На фото Ейнат Кляйн тримає сина в руках. До речі, хлопчик народився наприкінці березня, якраз у той період, коли російські війська творили неймовірні звірства у Бучі та Ірпені. На фотографії сама журналістка одягнена у блакитну куртку, а на синові – жовтий бодік. Навіть неозброєним поглядом видно кольорову гаму цього знімку, яка повністю відповідає кольору прапора України.

Більше того, Ейнат Кляйн підписала знімок наступним висловом: «Перемога буде за н̶а̶м̶і̶ ними! 🇺🇦❤️»

Скріншот зі сторінки Ейнат Кляйн у мережі Instagram

Шанувальники підтримали проукраїнський настрій журналістки і висловилися у коментарях під фото.

Скріншот зі сторінки Ейнат Кляйн у мережі Instagram

Скріншот зі сторінки Ейнат Кляйн у мережі Instagram

Скріншот зі сторінки Ейнат Кляйн у мережі Instagram

Читайте також: