Але кохання - штука непередбачувана, може спалахнути раптово, і так само раптово згаснути, змусивши замерзнути тих, кого раніше зігрівала своїм теплом.

Скандальний розлучення головного «пірата» Голлівуду не залишило байдужим усіх шанувальників добротного американського кіно. Власне, саме розлучення було чи не найочікуванішим серіалом року. Від інтимних подробиць особистого життя скандальної пари волосся вставало дибки - навіть повторювати все те божевілля немає ніякого бажання. І хвала небесам, справедливість перемогла - добре ім'я Деппа «відбілили», а Херд загрузла в безодні брехні, злості та масштабне «скасування» самої себе в Голлівуді.

Здавалося, що життя налагоджується, і у Джонні Деппа почали з'являтися нові ролі та контракти. А що щодо особистого життя? Ну звісно, ​​не міг такий привабливий, харизматичний і гарний чоловік бути самотнім. І вуаля – стало відомо ім'я його нової коханої.

Докладніше про це інформує видання Факти та коментарі.

Джерело повідомляє, що актор уже кілька місяців зустрічається зі своїм адвокатом Джоель Річ. Дівчина програла одну із судових справ Деппа, але завоювала його серце. Річ одружена, має двох дітей. Знаходиться на етапі свого розлучення, тому ніякої зради немає. Депп намагався приховувати свій роман, зустрічаючись із коханою таємно. Але всяка добра таємниця має яскраве викриття.

Скріншот із сайту Факти та коментарі. У кадрі імовірно Джоель Річ та Джонні Депп

Читайте також: