Абсолютно не важливо, хто вживає алкоголь – він діє на всіх однаково. Просто одних «ламає» раніше, а інші можуть ще деякий час чинити опір, сприймаючи залежність як невелике і невинне захоплення.

Вченими доведено, що жінки спиваються швидше за чоловіків. Однак є певні категорії чоловіків, які при частому розпиванні здатні втратити контроль над алкоголем, і тоді алкоголь візьме контроль над їхнім життям.

Докладніше про це інформує Апостроф.

Загалом вважається, що ім'я визначає долю людини. У це можна не вірити, але статистика – річ уперта.

За даними джерела, визначено чоловічі імена, носії яких найчастіше схильні до алкогольної залежності.

Анатолій

Психологи стверджують, що потяг до алкоголю проявляється ще в дитинстві. Випадково випита чарка горілки на сімейному заході зовсім не випадкова. Анатолії під алкоголем стають агресивними і часто б'ються.

Вадим

Буйний за вдачею Вадим часто прикладається до чарки, щоб виплеснути свої емоції. Доведено, що Вадими схили до вживання заборонених речовин.

Віктор

Вічне незадоволення собою і самокопання – вірні супутники пляшки. Віктор часто зривається та починає пити, і нешкідливе пиво розвиває серйозну залежність.

Данило

Замкнений Данило через алкоголь стає сміливішим. Це дозволяє йому стає душею компанії, через що часто розвивається залежність.

Денис

Діоніс – грецький бог виноробства. Власне, тому вони люблять вечірки та застілля. Часто виникає залежність і з'являються тривалі запої.

Сергій

Чутливий Сергій за допомогою алкоголю приглушує свої емоції. Йому навіть не потрібна компанія для цього.

Читайте також: