Відомий український шоумен Андрій Данилко, котрий полюбився публіці за образ Вєрки Сердючки, опублікував тепле фото з латиською співачкою Лаймою Вайкуле. Зустріч відбулася у Ризі.

Туди Данилко потрапив у рамках благодійного туру на підтримку України. Перед одним із виступів знаменитості зустрілися, поспілкувалися та зробили спільну фотографію. Знімком український шоумен поділився у Instagram-блозі.

Андрій позує на фото у чорному светрі, чорному пальті та медичній масці. На голові одягнена улюблена кепка. Лайма одягнена в темну худорлявість і кепку. Фанати також зауважили, що під кепкою у співачки чорна хустка.

У коментарях шанувальники написали безліч компліментів улюбленим артистам:

"Дорогі та улюблені особи! Нехай Господь збереже і благословить у всьому", "Андрію Михайловичу, ви так класно виглядаєте! Прямо як 20 років тому!", "Є ж у світі адекватні люди!!! Сердючка безсмертна! Андрію, дякую!! !", "Красавці ви дорогі! Я заздрю ​​(по-доброму) тим, хто сьогодні буде на вашому концерті. Чарівна Лайма і ви, Андрію, найдушевніший артист", "Дякую Лаймі за підтримку рідної України", - написали коментатори.

Читайте також:

Погана дівчинка: Андрій Данилко висміяв найкращого друга Путіна. Фото

Андрій Данилко розповів, чому не бере до рук автомат і не йде на фронт

Андрій Данилко потужно умив путінського Михалкова: "Він збожеволів, навіть жартує однаково"