Відвідати Октоберфест – мрія кожного мандрівника. Вважається, що це найбільший фестиваль пива, але ні – це фольклорний фестиваль, який ґрунтується на баварських традиціях. Цього року Октоберфест розпочався 17 вересня і триватиме до 3 жовтня.

Багато світових знаменитостей люблять відвідувати цей фестиваль через його настрій, харизму та смакоти. Це чудовий привід познайомиться з традиціями Баварії, пізнати німецьку культуру та гостинність.

2022 року американський актор Арнольд Шварценеггер вирішив усією родиною відвідати Октоберфест. На свято колишній губернатор Каліфорнії вирушив із сином Патріком та Крістофером, а також зі своєю дівчиною Хізер Мілліган. Докладніше про це інформує Фокус.

Папараці зазначили, що у всього сімейства був чудовий настрій. Гості витримали стиль свята, одягнувши традиційні шкіряні штани, курили сигари та пили багато пива з баварськими ковбасками.

До речі, сина Арні Патріка Шварценеггера помітили зі своєю подружкою Еббі Чемпіон.

Знаменитий актор добре проводив час, з радістю фотографувався з шанувальниками, які шикувалися в цілі черги заради селфі з кумиром.

Скріншот із сайту Фокус

Скріншот із сайту Фокус

Читайте також: