Майже півроку Настя Каменських разом із Потапом жили в Іспанії, де мають власний особняк. І лише наприкінці серпня артистка повернулася до України, до рідного Києва. Схоже, співачка настільки щаслива знову опинитися вдома, що не перестає публікувати фото та відео.

Так, на одному з фото Настя Каменських постала в яскравій синій міні-сукні з довгими рукавами і глибоким декольте.

"Так затишно може бути лише вдома. Найцінніші моменти зараз!" - підписала фото Настя Каменських.

Ще б пак, з-за кордону Каменських постійно писала, що сумує за Україною.

"Зовсім по-іншому пахне своя земля. Ми і припадали до неї, і цілували. Я поїхала до своєї мами, дуже по ній скучила. І, звичайно, рідна хата — це зовсім інше. Тут наша яблуня, яка цього року вродила. У минулому вона не давала плодів, а зараз дала. Я просто розплакалася", - зізналася 35-річна артистка в інтерв'ю українським журналістам після повернення на Батьківщину.

На новому фото українська співачка позувала, сидячи, витягнувши босі ноги. Відверте вбрання відмінно підкреслило всі вигини апетитної фігури Насті Каменських і дозволило помилуватися її стрункими ніжками. Образ доповнили білий манікюр на руках та чорний педикюр, а також шикарне укладання. Втім Настю природа нагородила шикарним кучерявим волоссям, яке не потребує особливого догляду.

У коментарях українці засипали співачку компліментами: "Настя, Ви красуня та розумниця! талант!", "Які гарні ніжки", "У Вас приголомшлива фігура", "Потап не ревнує?", "Неймовірна. Шикарний образ".

Читайте також:

Настя Каменських розкрила причину, через яку у Потапа паралізувало половину обличчя

Настю Каменських запідозрили у вагітності: з'явилося інтригуюче фото

Просто до сліз: Настя Каменських випустила зворушливу пісню про Україну