На кадрах ролика, опублікованому в Instagram, музикант стоїть поряд із великою воронкою від російського снаряда. На тлі чути звуки вибухів. "Бахмут сьогодні. Під звуки ворожої арти. Перемога за нами", - підписав відео український артист.

"Всім привіт з українського Бахмута. Ви бачите позаду мене воронки, звуки, вибухи. Тут справжнє фронтове місто. Але фронтове місто, яке є символом українського опору, яке міцно стоїть аж до перемоги. Ми звільнили Харківщину, звільнимо й Донбас, Запоріжжя, Херсонщину та, звичайно, Крим. Все поступово, але впевнено. Перемога буде за нами! Слава Україні", - каже на відео Вакарчук.

З перших днів повномасштабного вторгнення Росії Святослав Вакарчук підтримує бойовий дух українських захисників своєю творчістю. Лідер гурту "Океан Ельзи" відвідує наших бійців у гарячих точках та дає міні-концерти на передовій.

"На фронті буває всяке. Я вже дав близько 120 виступів на Сході і на Півдні. І потрапляв в різні ситуації. Але завжди повторюю: крім нас з вами, більше в України нікого нема. Тож кожен має робити для Перемоги, що може. Кожен. Кожного дня. Так як роблять ці хлопці та дівчата на фронті. Вони - наш скарб", - розповідав музикант після поїздки на Донеччину, де потрапив під обстріл.

Читайте також:

На могилі матері Путіна з'явилася загадкова записка. Холод по шкірі. Фото