Після 24 лютого, Тіматі підтримав диктатора Путіна та його бажання повернути «історичні землі до складу Росії». І музичний виконавець виступав на підтримку війни, яку в Росії називають як СВО. І скрізь розповідав, що давно настав час «хохлів» на місце ставити .

А коли 21 вересня його кумир Путін оголосив про часткову мобілізацію на війну з Україною, Тіматі швидко поїхав кудись до Узбекистану. Зрозуміло, шанувальники та хейтери одразу почали засипати співака питаннями, що, а як же «ставити хохлів на місце?», «куди поїхав, патріот?» та іншими образливими питаннями. Адже він патріот за контрактом, йому гроші платили за це. А воювати за брудні рублі не хочеться, ось би в доларах платили, тоді може бути.

Та й повернувся Тіматі до Москви, все ж таки не можна довго ховатися, контракти горять. І довелося музикантові заявити на весь чесний народ, що він повернувся і повістку поки що не отримав. Але якщо отримає - то відразу поїде воювати, мужик адже, російський мужик.

І сьогодні в мережі несподівано випливла інформація, що Тіматі повістку отримав і навіть медкомісію пройшов, за результатами якої виявився негідним. Про це повідомив російський Telegram-канал.

Все через надмірне покриття тіла татуюваннями. Вважається, що якщо більше 50% тіла забити наколками, то людина вважається психічно неосудною і, як наслідок, непридатною для служби.

Скріншот з Telegram

Скріншот з Telegram

Після цієї новини в Росії з'явилася нова категорія «нових росіян» - татуювальники жадібно потирають ручки.

Читайте також: