Кожен українець після 24 лютого зробив свій вибір. Хтось вирішив поїхати до Польщі, а звідти ще далі; хтось вирішив, що далі Західної України взагалі ні ногою, а хтось залишився у своїй хаті, сподіваючись, що все закінчиться швидко.

За півроку всі українці повторили свій вибір. Хтось повернувся додому, хтось тільки планує повернутися, а хтось залишається жити далеко від України.

Українські знаменитості приймали такі точні рішення. Проте вже до вересня більша частина повернулася додому, щоб швидше налагодити життя та допомогти державі у цей скрутний час.

Танцювальник Влад Яма вирішив не повертатися. Про це інформує 24Канал .

Із чим пов'язане таке рішення Влада Ями – не зрозуміло. Хоча багато чоловіків, після забезпечення безпеки для своєї родини, повернулися до України, щоб допомогти перемогти ворогів. І кожний цей робить на своєму фронті.

Шанувальники Влада Ями не змогли змиритися з малодушністю кумира. Багато хто почав питати у дружини танцюриста Лілія, чому чоловік не повернуться захищати Батьківщину. На що жінка відповіла, що питання не коректне, і кожен сам ухвалює рішення – поїхати чи повернутися.

Скріншот з 24Каналу

При цьому Лілія Яма зазначила, що вони дуже хочуть повернутися додому, але безпека сина для подружжя понад усе. А тому, зважаючи на все, вся родина залишається в США.

Скріншот з 24Каналу

Читайте також: