Ні для кого не є секретом, що Олена Зеленська часто обирає для публічних заходів одяг та прикраси від українських дизайнерів. Так, наприклад, коли Перша леді України на початку березня відвідувала ОАЕ, на зустріч із президентом країни Мохаммедом бін Заїдом Аль Нахайяном вона одягла костюм від українського бренду AMG. Наразі ж увага українців була звернена на оригінальну прикрасу українського бренду.

Так, 20 березня на сторінці першої леді України Олени Зеленської у Facebook з'явилася нова публікація. Перша леді розповіла про створення Українського центру у Вільнюсі та подякувала Литві за вагому допомогу нашій країні у важкі часи.

Серед кількох фото у новій публікації Олени Зеленської був знімок, на якому вона постала у чорній вишитій блузі. Її волосся було зібрано в пучок, проте родзинкою аутфіту стали аксесуари.

Так, свій образ Олена Зеленська доповнила золоте кольє з червоними коралами від українського ювелірного бренду Sova. На сайті магазину зазначено, що вартість такої прикраси складає 64 990 грн.

Читайте також:

У Росії терміново знімають із консервації танки 40-х років. Підуть проти "Леопардів" та "Абрамс". Фото ешелону

Відразу після атаки: Зеленський показав відео, від якого здригнеться кожен

Ось і почалося: у Росії горить найбільший завод, пов'язаний із ядерним комплексом