Стало відомо, що у страшній ДТП під Орлом загинула постійна експерт програми "Андрій Малахов. Прямий ефір", співробітниця детективної агенції Світлана Левіна. У автомобіль сім'ї на повній швидкості врізалася вантажівка.

Світлана Левіна була експертом програми "Андрій Малахов. Прямий ефір" та стабільно з'являлася у випусках за 2021 рік. Зокрема, саме вона розбиралася разом із експертами у любовній історії актриси Анастасії Макєєвої. Тоді співробітники агентства Світлани знайшли шахрайку (вона видавала себе за чоловіка із Франції), а також змогли вивести на чисту воду цілу групу зловмисників.

Аварія сталася ще 24 березня, проте стало відомо про неї лише 28 числа.

За даними регіонального МВС, ДТП сталася в районі 306-го кілометра траси М-2 "Крим".

"Попередньо встановлено, що 40-річний водій керуючи автомобілем Mercedes-Benz, рухався з боку м. Орла у бік м. Москва і в районі 305-го км автодороги М-2 "Крим", порушуючи лінії розмітки, допустив виїзд на смугу, призначену для зустрічного руху, де скоїв зіткнення з Mitsubishi Pagero під керуванням водія 1978 р.н.", - повідомили у прес-службі МВС у Орловській області.

Mitsubishi Pajero, в якому знаходилася Світлана Левіна, після зіткнення з Mercedes перетворився на купу металу .

Відомо, що Світлана Левіна та брат її чоловіка загинули на місці. Що ж до її чоловіка, який був одним із найкращих кондитерів Росії, Олексія Левіна, то він був ще живий, коли приїхали екстрені служби. Чоловіка повезли до лікарні, де вже все було готове до операції, але Левін помер дорогою. У машині також знаходився їхній 13-річний племінник, його у тяжкому стані доставили до реанімації.

Відомо, що 40-річного водія вантажівки затримано, на час слідства його ув'язнили під домашній арешт. Чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі.

Читайте також:

Люди не можуть повірити: не стало легендарної української гімнастки. Їй захоплювалися покоління

Це вже повний абзац: у Києві батько, який напився у мотлох, приїхав машиною забрати сина з садка. Відео

Концерти доводиться скасовувати: Настя Каменських розповіла, що вона може втратити

Максим Галкін потужно пожартував над Петросяном, згадавши курку