У середу, 29 березня, стало відомо про смерть українського музиканта, композитора, клавішника та аранжувальника Павла Дремлюженка. У нього залишилася дружина та троє дітей.

"Сьогодні Паша пішов до свого Небесного Батька", – повідомлення з таким підписом з'явилося на сторінці музиканта.

Про те, що здоров'ю щось загрожує, Павло Дремлюженко дізнався випадково. Він їхав до Польщі, щоб зробити операцію своєму онкохворому батькові, проте дорогою йому раптово стало погано.

Аналізи показали гострий гострий лімфобластний лейкоз – рак крові.

"На жаль, я не знаю, звідки це взялося. Я навіть на нежить ніколи не хворів. Займався спортом, бігав по 5 кілометрів, тягав штанги, плавав у басейні, ходив у сауну та подорожував. І всіх оточуючих мотивував на спорт та здоровий образ". життя",
– розповідав музикант, дізнавшись про свій страшний діагноз.

Друзі та колеги Дремлюженка активно збирали допомогу на його лікування. Так, у Польщі, куди після початку війни поїхала його дружина з дітьми, Павло Дремлюженко переніс операцію та численні хіміотерапії.

Павло Дремлюженко працював із українськими артистами, писав пісні, був засновником музичної студії Dream Production. Він працював із Тіною Кароль, Іриною Білик, Лідою Лі, Олексієм Мартиненком та іншими.

Друзі та рідні оплакують його втрату та діляться численними спогадами та фотографіями з артистом.

Однією із перших на смерть музиканта також відреагувала українська співачка Тіна Кароль. Вона згадала, як співала пісню "Намалюю тобі зірки" під його акомпанемент.

Читайте також:

Церковне свято 30 березня: цього дня не можна прати та прибирати

Горе у Андрія Малахова: дорога забрала життя цілої родини

Це вже повний абзац: у Києві батько, який напився у мотлох, приїхав машиною забрати сина з садка. Відео

Люди не можуть повірити: не стало легендарної української гімнастки. Їй захоплювалися покоління