Стало відомо, що на фронті загинув відомий актор Антон Прасоленко. Після тяжкого поранення, яке Прасоленко отримав під Бахмутом, він тиждень провів у реанімації військового шпиталю, проте лікарям врятувати чоловіка не вдалося.

Театральний актор загинув у запеклих боях на східному напрямку.

Трагічну новину повідомив 31 березня психолог Андрій Козинчук у Facebook .

"Антон тонка душевна субстанція. Але він не зміг залишитися осторонь і далі жити у своєму світі, а пішов на війну. Знаючи, що він не сильно нишпорить у цьому, він навчався з нуля. І і через рік вийшов на них**овий рівень професійності. Але снаряд і уламки не питають, наскільки ти гарний чи не сильно. Антон брав участь у бойових діях Сході. У самому пеклі, щоб потрапити до раю. Сьогодні він помер у шпиталі від отриманих поранень", - повідомив Козинчук.

Антон Прасоленко (фото: facebook.com)

Психолог розповів, що Антон родом із тимчасово окупованого Бердянська, але жив у Києві, працював у аматорському театрі "Вавілон" та будував сімейне життя з коханою дівчиною. Козинчук описує хлопця як того, що виділяється із загальної маси.

Козинчук описує хлопця як того, що виділяється із загальної маси.

"Антон зовсім не з мого середовища. Зазвичай воно складається з маскулінних мужланів з досвідом війни за плечима, з міцними цигарками і не менш міцними словами. Ми з Антоном бачилися кілька разів здалеку, просто у нас є спільні друзі. Антон тонка душевна субстанція", - описує його психолог.

Колеги Антона по сцені згадують загиблого бійця теплими та щирими словами.

"Десь я записувала відео, як актори танцюють танго на репетиції, і там пройшов Ти. Десь ми чекаємо на "Перевтілення", десь ми танцюємо. Всі ми, але скрізь є Ти. Як Всесвіт залишив згадку про Людину, який поклав твоє тіло на щит заради Перемоги над пекельним ворогом", - пише Анна Самозван у своєму Facebook .

Читайте також:

Церковне свято 30 березня: цього дня не можна прати та прибирати

Горе у Андрія Малахова: дорога забрала життя цілої родини

Це вже повний абзац: у Києві батько, який напився у мотлох, приїхав машиною забрати сина з садка. Відео

Люди не можуть повірити: не стало легендарної української гімнастки. Їй захоплювалися покоління