31 березня стало відомо про смерть актора та заслуженого діяча мистецтв України Євгена Бубера. Життя артиста забрав рак.

Євген Бубер помер на 52-му році життя.

Відомо, що онкологію у Бубера діагностували лише у січні 2022-го і це вже була третя стадія. Рак він лікував і в Туреччині, і в Україні, але недуга виявилася сильнішою.

Трагічну новину повідомили на facebook-сторінці Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василька, де останніми роками працював актор.

"На жаль, дива, на яке всі очікували, так і не сталося. <...> Він жив, творив, радів світу, людям, що оточували його, мав надзвичайно легку вдачу і світлу й щедру душу, щиро вболівав за молодих колег і з радістю ділився досвідом. Нам буде не вистачати такої талановитої і світлої людини і в театрі й в особистому житті", – сказано в повідомленні театру.

Про тяжку втрату написала і співробітниця театру Світлана Бондар. Вона зазначила, що світло, яке дарував актор, ще довго зігріватиме й освітлюватиме життя колег, рідних та друзів. Вона подякувала всім, хто виявився небайдужим до його біди та допомагав із лікуванням.

"Тепер уже ти в Садах Небесних будеш розважати й радувати всіх (там хороша компанія зібралася), а ми будемо тут сумувати й зі щемом згадувати тебе. Лети, Женя, там легше залишатися таким щирим і світлим! Дякую всім, хто відгукнувся і допомагав Жені боротися. Ми всі сподівалися на диво...", – залишила в особистому блозі Бондар.

Прощання з Євгеном Бубером відбудеться в Одесі 3 квітня об 11:00, у фоє театру Василя Василька, в якому він працював.

Довідка:

  • Євген Бубер був відомим в Одесі. Його знали як ведучого офіційних заходів, фестивалів і святкових концертів міста. Він працював актором театру-студії "Перехрестя", актором і ведучим концертів оркестру Одеського музично-драматичного театру імені Василька, а з 2010 по 2017 рік був директором Одеського театру юного глядача.
  • Євген Бубер також знімався в епізодах кількох фільмів: "На мить озирнутися" (1984), "Дежа вю" (1989), "Очі" та "Офіціант із золотим підносом" (1992), "Квадрат" та "Потяг до Брукліна" (1995), а також "Комедійний коктейль".

Читайте також:

Горе у Андрія Малахова: дорога забрала життя цілої родини

Це вже повний абзац: у Києві батько, який напився у мотлох, приїхав машиною забрати сина з садка. Відео

Люди не можуть повірити: не стало легендарної української гімнастки. Їй захоплювалися покоління