Тільки лінивий не обговорював стосунки Насті Каменських та Потапа. У ЗМІ вже давно підігріваються чутки про те, що сім'я розпадається, а то й зовсім розпалася. Мовляв, Потап та Настя не хочуть афішувати своє розлучення, яке вже давно оформлено офіційно.

Але це лише чутки, підтвердження цієї інформації поки що не було.

І ось настав той момент, коли фанати Потапа та Насті дуже насторожилися. Справа в тому, що Настя Каменських сама зробила гучну заяву.

Зокрема, як повідомляє ТСН , якийсь журналіст спілкувався з Настею через листування на телефоні. Він розповів співачці, що Потап не відповідає на його повідомлення та попросив, щоб зірка йому на це вказала:

"Настя, привіт! Написав Льоші в телеграм, цікава його думка. Попросиш глянути?".

Відповідь була приголомшливою: "Привіт! Адже ми не разом зараз" ...

Листування Насті Каменських, яке опублікував канал ТСН

Нагадаємо, у квітні цього року Настя Каменських не менш ухильно відповіла на запитання одного з фанатів щодо того, де зараз знаходиться Потап.

"Моє сонечко, ми ж не близнюки, щоб ходити разом. Сьогодні NK. Потрібен Потап? Подзвони йому, напиши йому і спитай", - сказала українська співачка, яка дала перший концерт після новин про проблеми зі здоров'ям.

Крім того, співачка раніше спростувала чутки про розлучення, розповівши шанувальникам, що має "все добре".

Раніше блогер Богдан Беспалов записав відео, в якому заявив, у нього є достовірна інформація про те, що зіркова пара вже розпочала процес розлучення. Так, за словами Беспалова, Настя нібито знала про всі зради Потапа, і тепер вирішила відсторонитися від будь-яких скандалів за участю репера.

Читайте також:

Український Ferrari: як виглядав рідкісний спортивний ЗАЗ, зроблений зі склопластику

Підійде для пенсіонерів: Київстар Vodafone та lifecell показали дешеві тарифи

Виходить дуже соковитим: рецепт паски на йогурті. Так готують в Італії