Український співак Ярослав Малий, який є вокалістом гуртів ТОКІО та МАЧЕТЕ, викликав здивування своїх фанатів тим, що оголосивши про майбутні концерти в Росії. При цьому виконавець замовчує повномасштабну війну, в ході якої російські окупанти вбивають і ґвалтують мирних громадян, у тому числі дітей, і закидають житлові квартали міст бомбами.
Подробиці свого рішення артист поділився на своїй сторінці в Instagram.
Співак, який є уродженцем Кривого Рогу (як і президент України Володимир Зеленський), записав відеозвернення, в якому анонсував одразу три концерти недокраїни, яка без причин напала на Україну.
"Нам з дитинства кажуть, що цей світ такий, який він є. Ми маленькі люди і не можемо його змінити. Що ненависть, страх, агресія – це нормально. Це не так, все в наших силах. Ми будівельники всесвіту та художники. Ми крок за кроком, пісня за піснею, цегла за цеглою будуємо храм єдності, любові, чистоти, гідності... Хто розуміє мене, тому мені нічого більше сказати... А хто не розуміє, значить, просто не час. що ми знаємо, що ми робимо. Нам час прокидатися, ми потрібні один одному. Це єдина причина, через яку ми робимо концерти. До зустрічі, сестри, брати. У нас все вийде", - заявив Малий.
До речі, під публікацією у музиканта лише хвалебні оди і слова захоплення. Артист активно чистить свої коментарі, щоби виглядати всенародно прийнятим музикантом, якого в Росії люблять і кличуть виступати. Тим часом градус в українському суспільстві розжарюється стосовно виконавця.

Читайте також:

"Ми не разом": Настя Каменських вперше зізналася про стосунки з Потапом

Не витримала: Тіна Кароль заговорила про Дану Балану прямо зі сцени

Допомогти вже не змогли: у відомої актриси стався викидень прямо на сцені