Нещодавно старшій дочці співачці Вірі Брежнєвій виповнилося 22 роки. На честь цього Соня Кіперман наважилася на відверту фотосесію у Каліфорнії.

Соня вже вище за мами і може похвалитися стрункою фігурою, яку не приховує.

У своєму Instagram Stories дівчина продемонструвала знімки на тлі природи. на позувала в лісисто-гірській місцевості, характерній для голлівудських пагорбів. Соня постала на краю скелі на тлі буйної рослинності та яскраво-червоного заходу сонця.

На одному зі знімків вона навіть позувала топлес, щоправда груди дівчина сором'язливо прикрила руками. Соня одягла білі шорти та високі чорні ковбойські чоботи.

Нагадаємо, старша донька Віри Брежнєвої вже кілька років живе у США. Дівчина обрала сонячну Каліфорнію, вона оселилася неподалік Лос-Анджелеса, густо населеного голлівудськими зірками.

В Америці дівчина спочатку закінчила найпрестижнішу приватну школу Ojai Valley, розташовану на березі Тихого океану. Після цього Кіперман отримала можливість навчатися у гуманітарному коледжі Віттьєр.

До речі, дочка колишньої солістки гурту "ВІА Гра" не має наміру йти стопами мами і ставати співачкою. Вона бачить себе ви майбутньому як модель і актриса. Соня вже знялася у кліпі мами на трек "Вечірочка", з подачі артистки її також взяли на другорядну роль у фільмі "8 найкращих побачень".

Читайте також:

Коли чекати на масовану ракетну атаку: українців попередили про удар

У мережі показали найтовстішого кота у світі: він важить як дитина

Вже не знають, як лікувати: у Росії розповіли про напад Путіна, основні ліки не діють