17 квітня 2023 року народна артистка Росії та багаторазовий лауреат премій "Золотий грамофон", "Муз-ТВ" та "Пісня року" Валерія відзначила свій ювілей : співачці виповнилося 55 років. Грандіозної урочистості Валерія не стала влаштовувати - святкування того дня більше схоже на теплу зустріч із найближчими людьми. А ось справжнє свято відбулося пізніше, у Crocus City Hall (Москва).

Так, 21 квітня 2023 року на сцені московського Crocus City Hall на честь 55-річчя Валерії відбувся великий ювілейний концерт, в якому пролунали виключно хіти співачки.

До речі, найвизначнішим моментом шоу стала поява на сцені померлого у 2018 році Йосипа Кобзона. У такий спосіб виконавиця захотіла "вшанувати пам'ять" відомого соратника Путіна.

Посилання:

  • Радянський та російський артист Йосип Кобзон помер наприкінці серпня 2018 року. Протягом 13 років він боровся із онкологічним захворюванням. Незважаючи на те, що Кобзон був уродженцем України, він підтримував Путіна.
  • Що ж до Валерії, то Йосип Кобзон був її вчителем. Саме він був свідком того, як Валерія стала Заслуженою артисткою Росії та Народною артисткою Росії. За словами Валерії, Кобзон був для неї завжди "маяком, на який вона орієнтувалася".

Так, на опублікованих у Мережі кадрах Валерія у фіолетовій сукні співає пісню "Згадай про мене", а поряд з нею - голограма Кобзона, який також "співає" цю композицію.

Якщо придивитися, то зображення співака лише віддалено схоже на оригінал, чого не скажеш про голос. Проте навіть така поява покійного артиста на сцені зворушила його вдову Неллі, яка не могла стримати сліз, адже прожила з артистом 47 років у шлюбі.

Зазначимо, що шанувальники Валерії не оцінили задум організаторів і порадили співачці наступного разу зробити голограму зі своїм чоловіком Йосипом Пригожіним.

"Це як лягти в одну труну", "Типу натяк на Пригожина?", "Погана прикмета", "Кличе інших росіян на концерт Кобзона", "Якщо що, Путіна так само зроблять", "Я вже нічого не дивуюся", " Викликайте мисливців за привидами", "Вони там зовсім ку-ку?", "Яка ганьба", "Помітили, що Кобзон став співати так само хр*ново, як і Валерія", - можна прочитати в різних Telegram-каналах.

Нагадаємо, що співачка Валерія відома своєю підтримкою путінського режиму. Так, 2014 року вона підписала відкритий лист на підтримку політики Володимира Путіна після окупації Криму, а 2018-го виступила на відкритті Керченського мосту.

Читайте також:

Не любить спідню білизну: донька Віри Брежнєвої показала, як пустує на природі

Готуйтеся до великого успіху: названо 6 знаків Зодіаку, яким пощастить на вихідних

Щось уже починається: за загадкових обставин не стало друга Лукашенка