Нещодавно продюсер популярних українських шоу "Голос країни" та "Танці з зірками" Володимир Завадюк здійснив камінг-аут і розповів, що тепер живе разом із бойфрендом. Як виявилось, цей вчинок надихнув і додав сміливості ще одній відомій особі.

Стало відомо, що про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію вголос заявив український відеоблогер і ведучий розважальних шоу Ваня Рассел.

Так, слідом за Завадюком Рассел вирішив, що мовчати про важливі для себе теми просто неможливо.

Посилання:

  • Ваня Рассел – український відеоблогер та музикант. Живе у Києві. Відомо, що він є дальтоніком, що сам неодноразово розповідав. Нині він не одружений, дітей у нього немає.

Як зізнався Ваня Рассел, поштовхом до відвертого визнання став прикрий інцидент, що стався з воїном ЗСУ Павлом Лагойдою, який є відкритим представником ЛГБТ. Павлу та його матері загрожували невідомі підпалити будинок безпосередньо через його орієнтацію.

Саме темі ЛГБТ в українському шоу-бізнесі Ваня Рассел присвятив своє нове відео на YouTube каналі. Серед зіркових представників, які вже здійснили камінг-аут, він згадав співака MELOVIN, який відкрито виборює права ЛГБТ-спільноти в Україні, Олега Машуковського, Володимира Завадюка та інших.

"Я також хочу виявити сміливість і підтримати людей, які просто хочуть бути щасливими, підтримати українських військових, які відкрито заявляють про свою орієнтацію і не бояться засудження інших. Я заявляю, що я також є представником ЛГБТ-спільноти", - відкрито сказав Ваня.

Читайте також:

Такого не було в історії: український бойовий потенціал перевищив дві третини НАТО у Європі

Путіна перекосить: кремлівський улюбленець Кіркоров показав, як пустує з хлопчиками