На сьогоднішній день жінки є президентами 10 країн світу. Саме жінки керують такими країнами, як Молдова ( Майя Санду, 49 років), Косово (Вьоса Османі, 39 років), Непал (Бідхья Деві Бхандарі, 60 років), Тайвань (Цай Інвень, 65 років), Сінгапур (Халіма Якоб, 67) років), Тринідад і Тобаго (Пола-Мей Вікс, 63 роки), Грузія (Саломі Зурабішвілі, 69 років), Ефіопія (Сахле-Ворк Зевде, 72 роки), Словаччина (Зузана Чапутова, 48 років) та Греція (Катерина Сакеллап) 65 років). Схоже, цей список цілком може поповнити і Україна.

Так, днями успішна телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна розповіла, чи планує вона балотуватися у президенти України. Ще б пак, багато шанувальників телезірки зазначають, що Єфросиніна мотивує їх змінювати щось у житті, тому на посаді президента країни вона здатна зробити багато чого.

Роздуми про президентство Маша Єфросиніна поділилася у Stories, під час спілкування з фанатами.

Так, у ведучої прямо запитали: чи готова вона піти у президенти, адже багато років займається різними соціальними проектами, допомагає жінкам та дітям, має чітку громадянську позицію, мотивує до змін, не боїться сказати правду та бореться за найкраще майбутнє України.

Єфросиніна наголосила, що не розуміє, чому всіх так цікавить це питання. При цьому вона не відповіла чітко, чи піде вона в президенти чи ні.

Водночас Єфросиніна натякнула, чому їй стати Президентом України буде дуже і дуже складно. На її думку, наше суспільство поки що не готове до жінки-президента.

"Таких питань чомусь дуже багато. Друзі, ви жартуєте? Ви серйозно вважаєте, що наше суспільство готове проголосувати за жінку?" – написала Єфросиніна.

Читайте також:

Такого не було в історії: український бойовий потенціал перевищив дві третини НАТО у Європі

Путіна перекосить: кремлівський улюбленець Кіркоров показав, як пустує з хлопчиками