Солістка групи KAZKA Олександра Зарицька зробила публічну заяву про заручини. Так, Олександра Зарицька, відома українська співачка та солістка гурту KAZKA, засвітила обручки та показала фото свого обранця.

Детальніше про нареченого солістки гурту KAZKA Олександри Зарицької інформує РБК-Україна, посилаючись на її Instagram-аккаунт.

Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька поділилася гарною новиною зі своїми шанувальниками у соціальних мережах та показала гарну обручку на своїй руці. Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька розповіла про те, що її коханий — музикант і motion-дизайнер HAWX Павло Тараненко, зробив їй пропозицію, і вона з радістю висловила згоду.

На фотографії, яку солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька опублікувала у своєму мікроблозі, можна побачити, як солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька та її коханий обіймаються та цілуються, і виглядають дуже щасливими.

Важливо відзначити, що солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька вперше розповіла про свого коханого ще 2022 року. Тоді солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька заявила, що дуже щаслива у нових стосунках. Власне, раніше солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька не розповідала публічно про своє особисте життя, а тому шанувальники солістки гурту KAZKA Олександри Зарицької виявилися приємно здивовані тим, що солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька вперше вирішила поділитися з ними подробицями своїх "залаштунків".

Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька з нареченим, фото: скріншот із сайту РБК-Україна

Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька з нареченим, фото: скріншот із сайту РБК-Україна

Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька з нареченим, фото: скріншот із сайту РБК-Україна

Читайте також:

Це треба побачити: легендарні Scorpions розгорнули прапор України на своєму концерті

Алла Пугачова втратила дуже прибутковий бізнес у Росії. Що відомо про її гроші

Лікарі були безсилі: не стало зірки фільмів "Зоряні війни" та "Король Артур"