Українська актриса Ксенія Мішина розповіла кумедну історію, яка сталася з нею під час романтичного відпочинку із бойфрендом української актриси Ксенії Мішиної.

Докладніше про те, як на побаченні в української актриси Ксенії Мішиної різко почався розлад шлунка, інформує ТСН.

У програмі "Хто ти?" українська актриса Ксенія Мішина розповіла, як закохалася в одного чоловіка і була щаслива, коли він запросив її на побачення до Туреччини, де українська актриса Ксенія Мішина та її молодик орендували номер у п'ятизірковому готелі.

Однак у цій історії сталося щось кумедне. Українська актриса Ксенія Мішина та її обранець вирішили перекусити кавуном, який вони принесли до номера.

"Тиждень така романтика. Мені здається, що це найяскравіші мої стосунки та найкоротші. Це був травень. Я просто фанатка кавунів. А тоді їх ще не було у нас. Ми приходимо до супермаркету, я бачу цей кавун: "Боже, я так хочу!". Ми беремо цей кавун, йдемо до нашого готелю", – пригадала українська актриса Ксенія Мішина.

Але щойно настала ніч, в української актриси Ксенії Мішиної почалися серйозні проблеми зі шлунком. Бідолашній українській актрисі Ксенії Мішиній стало дуже погано, але на цьому історія лише починалася.

"Вночі я прокидаюся від того, що я розумію, що мені так погано. У мене 39,5 і я зараз обісрусь так, що просто жерсть. А це такий готельний номер, такий відкритий туалет. Прозорий. Я його бужу, говорю:" Мені так погано. Зараз буде дуже погано". Дівчина в такому стані, ну романтика, і ти розумієш, що зараз усе зіпсуєш. Найжахливіша історія, яка може виникнути під час романтичних стосунків", – розповіла українська актриса Ксенія Мішина.

Українська актриса Ксенія Мішина зазначила, що час отруєння, за чотири дні, схудла на п'ять кілограмів. Українська актриса Ксенія Мішина зізналася, що після першої ночі зрозуміла, що на цьому її стосунки із цим чоловіком завершуються. Але чоловік виявився джентльменом і відвіз українську актрису Ксенію Мішину до лікарні, але й там українській актрисі Ксенії Мішин не допомогли. Зрештою, тільки в Україні українську актрису Ксенію Мішину змогли остаточно привести до тями.

Читайте також:

Це треба побачити: легендарні Scorpions розгорнули прапор України на своєму концерті

Алла Пугачова втратила дуже прибутковий бізнес у Росії. Що відомо про її гроші

Лікарі були безсилі: не стало зірки фільмів "Зоряні війни" та "Король Артур"