Стало відомо, що у віці 62 років помер російський актор театру та кіно Микола Шатохін. Артист здобув популярність завдяки ролям у серіалах "Каменська" та "Скліфосовський", а також у фільмах "Важко перші сто років" та "Довлатов".

Сумну новину повідомила у соціальних мережах режисер Ксенія Зоріна. З її слів, актор помер 29 травня.

Причина смерті не називається. Проте відомо, що останніми днями Микола Шатохін провів у лікарні, де за його життя боролися лікарі. Але допомогти йому не змогли.

"Вчора помер Коля Шатохін - приголомшливий актор і чудова людина. Він зіграв колись дві головні ролі у двох великих фільмах - "Чуттєвому міліціонері" Кіри Муратової та "Важко перші сто років" Віктора Аристова. Помер він у лікарні - так що навіть його телефон зараз у цій лікарні, і сповістити друзів телефоном родичі можливості не мають", - написала вона.

Похорон актора, за попередніми даними, відбудеться у четвер, 1 червня, а прощання пройде на сцені Московського театру юного глядача (МТЮЗ).

Народився Микола Шатохін 30 вересня 1960 року в Самарі. Центром Мейєрхольда.

Дебют у кіно актора відбувся 1988 року.

За свою кар'єру Микола Шатохін зіграв більш ніж у 70 фільмах та серіалах, серед яких фільми "Сищики-2", "Ешелон", "Жінка бажає знати...", "Черчілль", "Генеральська онука - 2", "Випадковий свідок" "Скліфосовський" (4 сезон), "Каменська", "Меченосець" та інші.

Читайте також:

Повний розгром Путіна: колишній командувач силами НАТО розповів, на що здатні західні танки

Сусіди України у небезпеці: літній Лавров розповів, куди Путін кине своїх солдатів

Вже другий інфаркт: Ігоря Ніколаєва намагаються врятувати лікарі. Що відомо про його стан