Заслужена артистка Росії Наташа Корольова сьогодні, 31 травня, приймає вітання від колег, рідних та шанувальників у зв'язку з 50-річним ювілеєм. Філіп Кіркоров був серед перших, хто привітав співачку.

Так, співак Філіп Кіркоров на честь дня народження Наташі Корольової згадав, як вони 1994 року мало не почали зустрічатися.

Кіркоров присвятив близькій подрузі відео, змонтоване з їхніх спільних фото, знятих у різні роки. Крім того, виконавець хіта "Колір настрою синій" зізнався, що був закоханий у Корольову і досі шкодує, що в них нічого не вийшло.

"Наташка, з великим ювілеєм тебе! З днем ​​народження! Ах, де цей 1994 рік, коли ми мало не стали парою? Шкода досі... Готовий був носити не тільки на плечах тебе, а й на руках, моє сонце!" Люблю тебе все серцем і душею! - заявив 56-річний народний артист Росії.

Схоже, що такий роман справді міг статися. Ще б пак, коли в березні 2023 року Наташа Корольова давала ювілейний концерт у Кремлівському палаці, то Кіркоров прямо зі сцени заявив, що в 1994 році він був готовий заради Наталії на все.

А тоді Наташа і Філіп вже обоє були сімейними людьми: Корольова тоді була одружена з Ігорем Ніколаєвим, а Кіркоров - одружений на Аллі Пугачовій. Проте, за словами співака, їх настільки тягнуло один до одного, що навіть їхні шлюби тріщали швами. Щоправда, у результаті Філіпу та Наталі вдалося взяти себе в руки та залишитися друзями.

"Ми, будучи цнотливими і вірними половинками своїх половинок, дали собі різко ... І все обмежилося тільки гарним виходом на сцену. Пам'ятаєш, ти в мене на плечах ..." - якось вдарився у спогади Кіркоров.

При цьому Філіп Кіркоров зізнався журналістам, що провокаційний номер не залишився безкарним.

"Нам за це було потім. Дуже сильно було. Особливо мені! Відірвали голову на все життя. Мстять і досі!" - каже співак.

Алла Пугачова, Філіп Кіркоров та Наташа Корольова на церемонії вручення національної музичної премії

Зазначимо, що в результаті обидва союзи все одно розпалися.

Так, Корольова вийшла заміж за стриптизера Сергія Глушко (Тарзан) та народила сина Архипа. А ось поп-король російської естради, як і раніше, неодружений, але став батьком - сурогатна мати народила йому дочку Аллу-Вікторію та сина Мартіна.

Шанувальники Філіпа переконані, що Кіркоров і Корольова чудово виглядали б разом.

Корольову з ювілеєм, до речі, також привітали її колишній та нинішній чоловіки. Добрі побажання для артистки написали і її зіркові подруги – Лоліта Мілявська, Анфіса Чехова та інші.

Читайте також:

Це треба побачити: легендарні Scorpions розгорнули прапор України на своєму концерті

Алла Пугачова втратила дуже прибутковий бізнес у Росії. Що відомо про її гроші

Лікарі були безсилі: не стало зірки фільмів "Зоряні війни" та "Король Артур"