Бізнесмен із Грузії та колишній учасник української версії реаліті-шоу "Холостяк", Іраклі Макацарія, вперше став батьком, і не зміг утриматися від того, щоб поділитися своєю радістю з усіма своїми передплатниками у соціальній мережі Instagram.

Докладніше про те, що Іраклі Макацарія став батьком, інформує Главред.

Повідомляється, що у п'ятницю, 2 червня, дружина Іраклі Макацарія Ліза Чічуа, якій всього 21 рік, народила сина, і Іраклі Макацарія назвав немовля Георгієм. Ця новина порадувала багатьох шанувальників Іраклі Макацарія, і Іраклі Макацарія негайно поділився з ними своєю радістю.

У своєму Instagram-акаунті Іраклі Макацарія розмістив короткі відеоролики, зняті біля пологового будинку. У кадрі Іраклі Макацарія вийшов до близьких та рідних із доброю звісткою, які прийшли привітати Іраклі Макацарія з народженням сина. Іраклі Макацарія навіть заплакав у емоційному пориві.

Але те, що по-справжньому торкається цієї історії, це те, що Іраклі Макацарія був поруч зі своєю дружиною під час пологів. З того факту, що Іраклі Макацарія був одягнений у синій поліетиленовий халат і бахіли, як і медичний персонал, можна зробити висновок, що Іраклі Макацарія був присутній на пологах і навіть бачив, як його первісток уперше побачив світ цього світу.

Таким чином, Іраклі Макацарія показав, що справжні батьківські почуття, любов і підтримка можуть дати нове життя і ніжно розтопити навіть крижані серця.

Скріншот зі сторінки Іраклі Макацарія в мережі Instagram

Скріншот зі сторінки Іраклі Макацарія в мережі Instagram

Читайте також:

"Досі шкодую, що ми не стали парою": Кіркоров раптово зізнався, на кого був готовий проміняти Пугачову

Більше цих пісень не буде: Оля Полякова зробила гучну заяву. Такого ніхто не чекав

Лікарі вибилися з сил: не стало головного актора культових серіалів